Usluge


Svakom poslu pristupamo na najprofesionalniji način i trudimo se da udovoljimo svim vašim zahtevima.

Saznaj više

Profesionalnost na prvom mestu


Naša ponuda se sastoji iz jasno definisanih stavki vezanih pre svega za internet marketing, web i grafički dizajn kao i razvoj CMS sistema. To je ono što okvirno nudimo svim klijentima i uz svaki vaš poziv i zahtev, tu smo da vam bez ikakvog nametanja damo sugestije u onim trenucima gde smatramo da je to potrebno a sve u cilju unapređenja vaše internet prezentacije.

Izrada sajtova - Usluge

Izrada sajtova


Izrada sajtova nama predstavlja zadovoljstvo. Za izradu sajtova koristimo samo najsavremenije tehnologije. Daćemo sve od sebe da vaš sajt bude baš onakav kakvim ste ga zamišljali, jer vaše zadovoljstvo je nama najbitnije.

Web dizajn


U okviru web dizajna vam doslovce nudimo sve moguće opcije, tehnike i rešenja za izradu vaše internet prezentacije, redizajna sajta i unapređivanja sajta. I sama oblast web dizajn obuhvata mnogo podkategorija i pruža dosta širine u odabiru načina realizacije samog projekata. Uzmimo u obzir i to da se dizajniranje jednog sajta kao i Google standardi koje bezkompromisno moramo da ispoštujemo, konstantno menjaju, te nama ne preostaje ništa drugo nego da idemo u korak sa svim tim promenama i pred vas iznesemo najbolja i najnovija moguća rešenja koja će pothraniti sve vaše zahteve na poslovnom ili privatnom planu.

Internet marketing


U internet marketing svrstavamo SEO optimizaciju (i to obe kategorije - OnPage i OffPage), Fejsbuk oglašavanje i Google AdWords. Iskustvo nas je naučilo da je džaba uraditi kvalitetan, krajnje savršen dizajn web sajta ako iza njega ne stoji dobra optimizacija sadržaja. S toga SEO optimizaciji sajta, posebno OnPage optimizaciji posvećujemo dosta pažnje onog trenutka kada završimo sa dizajnom i programiranjem sajta. Nijedan HTML tag ne sme biti izostavljen, tekstovi moraju biti kompaktni i razumljivi sa usklađenim ključnim rečima u rečenicama a multimedijalni deo stranice bogat i sadržajan. Fejsbuk oglašavanje i Google AdWords su nam jako bitni za propagiranje jedne uspešne marketinške kampanje vašeg web sajta. Pojavom i unapređenjem društvenih mreža i Google alata sa zadovoljstvom smo pristupili izučavanju važnosti istih i danas se možemo pohvaliti fantastičnim iskustvom u ovoj oblasti. Podsećamo da je internet marketing široka sfera i treba je shvatiti maksimalno ozbiljno kako biste zaista unapredili vaše online poslovanje.

Izrada sajtova sa CMS sistemom


Danas je prava potražnja za internet softverom, odonosno CMS sistemima (content management system) što je i razumljivo. Svaka ozbiljnija kompanija, organizacija ili pojedinac, čak i oni koji nisu kompjuterski fanatici žele da imaju kontrolu nad sopstvenim sadržajem i da brzinom klika imaju postavljene tekstove, proizvode, slike, vesti i još mnogo toga na svojim sajtovima. Nije poenta samo u tome da se implementira Wordpress ili Joomla i da se upravlja sadržajem sa već urađenog administratorskog panela. Sve je drugačije kada posedujete svoj administratorski panel koji izgleda upravo onako kako ste ga zamislili. Onog trenutka kada nam budete ispričali vašu priču znaćemo šta je to što vama odgovara i vođeni time budite sigurni da ćete pred sobom imati jedan kompaktan CMS sistem za vaš sajt.

Izrada logotipa i grafički dizajn


Grafički dizajn baziramo pre svega na izradi logotipa jer unikatno i kreativno rešenje doprinosi prepoznatljivosti i stvaranju jednog brenda. Međutim, kao što napomenusmo na početnoj stranici ni izrada ostalih grafičkih elemenata nam nije strana.


Svaka od navedenih usluga je tu da vas podseti da sa nama možete da poslujete na više nivoa. Garantujemo vam da ćete uživati u saradnji sa našim timom i da ćemo svakom vašem zahtevu pristupiti krajnje profesionalno i posvetiti mu maksimalnu pažnju. Napominjemo i to da će se Tematika Web Studio usavršavati i dopunjavati svoju uslugu s toga pratite naš rad i budite u toku sa najnovijim događanjima.

Vrati se gore