Izrada sajtova
Tematika Web Studio


Najpovoljnija izrada sajtova po svetskim standardima. Tematika Web Studio samo za vas pravi najsavremenije sajtove po najpovoljnijim cenama. Neka vaš sajt bude jedinstven, pozovite nas a mi ćemo vas uveriti da smo najbolji!

Saznaj više

Proces izrade sajta


Nama kao jednom kreativnom web studiju, cilj je pre svega da za vas, našeg klijenta, uradimo kvalitetnu web prezentaciju sa svim mogućim opcijama i mogućnostima koje ste zahtevali od nas. Nakon toga, velike su šanse da tu saradnju i nastavite sa nama jer ćete se suočiti sa krajnje profesionalnim pristupom naših zaposlenih web developera a uz to ćete dobiti i savršen web sajt za vaš posao. Ubedljivo najpovoljnija izrada web sajtova je još jedna naša povoljnost. Mi ćemo uživati u novim izazovima koje stavljate pred nas, i truditi se da doprinesemo razvoju vašeg biznisa, ili prezentovanju vas kao pojedinca ili firme u virtuelnom svetu. Naša najveća satisfakcija će biti vaše zadovoljstvo obaveljnim poslom.

Izrada sajtova

Naš posao je takav da u svakom aspektu i fazi razvoja jednog web sajta, gledamo da je svaki tag na svom mestu, svaki piksel, da je kod pregledan i dizajn savršeno usklađen. Ukoliko imate vremena i zanima vas kako mi radimo, možemo vas uključiti u projekat izrade samog dizajna web sajta. Grafičko rešenje interfejsa vaše web prezentacije ćemo oblikovati onako kako nas naš kreativni um vodi, ali takođe ćemo svaku vašu sugestiju i zamisao shvatiti maksimalno ozbiljno i potruditi se da je sprovedemo u delo. Jako je bitno korisničko iskustvo posetioca vašeg sajta. Daćemo sve od sebe da korišćenje vaše prezentacije buzde krajnje jednostavno i korisno što će posetioce naterati da se iznova i iznova vraćaju na vaš sajt.

Jeftina izrada sajtova

Nakon dizajna, pristupamo realizaciji samog web sajta, onakvog kakvog ga pretraživači poznaju. Svaki kod ćemo ispisivati s razlogom i truditi se da ga što više uprostimo, jer je preglednost jako bitna u slučajevima redizajna same prezentacije i snalaženja unutar samih linija. To otvara prostor našim klijentima da ubuduće mogu da proširuju mogućnosti svoje prezentacije a vremenom će to sigurno i želeti. Ukoliko posedujete ozbiljniji web sajt, takva vrsta prezentacije ne može da prođe bez administracijskog dela. Možemo za vas izraditi poseban CMS, implementirati već postojeći, a možemo vam ugraditi i besplatne (open source) CMS sisteme. Sve zavisi od vaših prohteva, jer mi se orijentišemo prema njima.

Izrada sajta

Kada je sajt kompletno završen, sledi testiranje. Testiranje se odnosi na uklanjanje „bagova“ i grešaka u samom sistemu, tekstu, kodu...Greške su neizbežni deo našeg posla, i zato testiranje shvatamo maksimalno ozbiljno i pristupamo mu sa puno koncentracije kako bi vaša internet prezentacija bila besprekorna. Nakon što su otklonjene sve greške, obučavamo vas za pravilno korišćenje vašeg web sajta. Koncentrišemo se na delove koje najmanje razumete i pružamo vam detaljan opis funkcionalnosti sistema. Sve će to biti ukomponovano na najbolji i najjednostavniji način kako bi vam dočarali sve mogućnosti vašeg malog online biznisa u pokretu.

Pravljenje sajtova

Prednosti izrade sajta


Internet poslovanje je gotovo nemoguće zamisliti bez web sajta. Biti „online“ 24 časa dnevno i biti dostupan svuda u svetu sa svojim uslugama je nezamislivo u današnjem vremenu. Napredno poslovanje vas vremenom prosto natera da se pozabavite izradom vaše internet prezentacije. Ukoliko želite da pobedite vašu konkurenciju na tržištu jednostavno morate da je pobeđujete svuda, a posebno na internetu. Svakoga dana neko se obogati putem interneta, što bi tzv. „pešačkim“ putem bilo znatno teže. Web prezentacija vam nudi toliko mogućnosti za plasiranje i prezentovanje vašeg brenda na najbolji način da je prosto nezamislivo uopšte ulaziti u trku sa konkurencijom bez web sajta. Navodimo vam samo neke od prednosti posedovanja web sajta za vaš posao:

  • Dostupni ste 24 časa dnevno sedam dana u nedelji
  • Pristupačni ste svima koji imaju pristup internetu na celom svetu i tragaju za vašim uslugama
  • Za vaše usluge sazna mnogo više ljudi a to podrazumeva i povećan profit
  • Ostavlja utisak ozbiljnosti firme i posla kojim se bavite
  • Ekonomičnost
Izrada sajta - Cena
Vrati se gore