Izrada logotipa


Logotip je najprepoznatljivija vizuelna identifikacija firme ili brenda i jedan je od najvažnijih simbola uspešnog poslovanja.

Saznaj više

Izgradite sopstveni identitet na tržištu


Reč „logotip“ je nastala od grčke reči logos (λόγος) što znači „ reč“ i tipos (τύπος) što znači „utisnut“. Logotip je grafička oznaka, emblem ili simbol koji se koristi u komercijalne svrhe od strane firmi, kompanija, korporacija ali i u svrhe pojedinaca kako bi ih promovisala i dala im neku vrstu prepoznatljivosti i identiteta na tržištu. Logo je skraćeniji izraz od izraza logotip i odnosi se na simbole koji su čisto grafički izvedeni, dok se logotip odnosi na simbole koji su izvedeni od naziva onoga šta predstavljaju, ponekad u kombinaciji sa grafičkim simbolom.

Izrada logotipa

Logotip je početna tačka u formiranju jednog brenda, proizvoda ili kompanije. Pored zvučnog i kreativnog naziva, valja imati i vizuelni mediji koji će biti prepoznatljiv. Naši grafički dizajneri imaju iza sebe spisak kreativnih grafičkih rešenja za vaš logotip i svako od njih iza sebe krije neku priču. Potrebno nam je samo par detalja kako bismo za vas stvorili nešto što će obeležiti vaš posao za sva vremena i ostaviti trag na tržištu.

Vrati se gore